Om GuMus

 

GuMus har funnits sedan 1996 och är baserat på Lars-Åke Gustafsson. Han är utbildad accordeon/dragspelspedagog, examen 1995, och musiker.

På denna hemsida hittar du ett axplock från verksamheten och vad som är aktuellt just nu. Tveka inte att höra av dej om du undrar något.

För aktuell information

 

Gå in på GuMus Facebooksida.

Kontakta GuMus

 

Myggstigen 19

749 44 Enköping

E-post: mail@gumus.se

Mobil: 0707970314

Dragspelsmusik på CD!

Folkmusik på dragspel

Bröderna Karl-Arne och Lars-Åke Gustafsson spelade in denna CD redan 2002, men den är tidlös. Svensk folkmusik på två dragspel i finstämda, vackra arrangemang. För ett exempel på musiken, klicka på knappen nedan.

Tonernas swing...

... med bälgen sting. Så heter den första CD:n med musik av Krystyna Pettersson. Här har hon samlat några av sina dragspels- och accordeonspelande vänner, bl a Nils Fläcke, Lars Holm och Lars-Åke Gustafsson.

Hyllning till Piazzolla

Två Deciliter d v s Fredrik Petrini, gitarr och Lars-Åke Gustafsson, accordeon, har här spelat in programmet Hyllning till Piazzolla. Det är musik av tangomäsatern Astor Piazzolla i duons egna arrangemang.

I lunden gröna

Monicas Visensemble heter ett nätverk runt vissångerskan Monica Wallstedt. I det nätverket ingår bl a Lars-Åke Gustafsson och detta är deras första CD.